Flextenten – Pop-up-afdakje 4×6 m

Dancover  stelt een nieuw model pop-up-afdakjes uit de Flextenten PRO-reeks voor: Flextenten 4×6 m. Het pop-up-afdakje met panoramische ramen is ideaal voor tentoonstellingen, beurzen en markten.
Flextenten is het eigen originele handelsmerk van Dancover met meer dan 10 jaar ervaring. Flextenten zijn de stevigste op de markt met een installatietijd van slechts 60 seconden! En vergeet niet: u kunt altijd rekenen op de Beste prijs-garantie wanneer u winkelt bij dancovershop.com.

Flextenten Pro zijn pop-up afdakjes van een hoge kwaliteit met een stevig aluminium frame, een duurzame polyester overtrek en een dichte PVC-laag. De Flextenten pop-up-afdakjes behoren tot de stevigste op de markt. De overtrek is vuilbestendig en wasbaar.

Daarnaast beschikt Dancover over een indrukwekkende selectie aan accessoires voor Flextenten: tassen, gewichtplaten en stormriempjes.

Share