Betaalbare bootbeschermers van hoge kwaliteit

Boottent Titanium 4 x 12 x 4,5 m

Gebruik een opslagbeschermer van Dancover’s OceanCover-collectie, een ideale en voordelige oplossing voor uw opslag en om uw boot te beschermen.

De Ocean Cover-opslagcollectie is ontworpen voor de opslag van boten, campers, caravans, auto’s, busjes etc. De Boat Shelter Titanium 4x12x3.5×4.5 m is extreem sterk en van zeer goede kwaliteit en is speciaal ontworpen en gemaakt als de ultieme opslag voor uw boot. Het dekzeil is gemaakt van hoge kwaliteit PVC, sterke, zware buizen, een volledig verzinkte constructie, bij elkaar gehouden door zware bouten.

Boottent Titanium 4 x 12 x 4,5 m

Met de OceanCover Titanium bootopslag heeft u de beste bootopslag in huis die op de markt is en hoeft u zich geen zorgen te maken over de opslag van uw boot – nooit meer!

Zie meer opslagmogelijkheden van de Titanium-collectie of Dancover‘s brede collectie bootbeschermers in de webshop. Als u bootframes en -standaarden nodig heeft, kunt u deze ook in Dancover’s webshop vinden.

U kunt nu veel geld besparen op veel Dancover-producten, dus ga snel naar www.dancovershop.com voor meer informatie en online bestellen!

Share