Online uitverkoop op opslagtenten

Opslagtent -PRO-7X7X38-M-PVC

Zoekt u een opslagtent om uw auto, boten, machines, materialen, fietsen, tuinmeubels of hout op te slaan?

Koop uw opslagtent bij Dancover en u krijgt gegarandeerd de beste prijs, snelle bezorging en het breedste scala producten! Creëer binnen no time opslagruimte met Dancovers vele opslagtenten!

De Opslagtent Pro 7x7x3,8m PVC is gemaakt van het best mogelijke materiaal. Het frame van de tent is gemaakt van gegalvaniseerde stalen buizen, het oppervlak is zorgvuldig bewerkt met een corrosiebehandeling. Het geteerde zeildoek heeft een ‘dirt skirt’ aan de twee lange zijden, die bescherming bieden tegen zijwind. Het zeildoek is gemaakt van PVC-materiaal en opgebouwd uit een drielaagse constructie die aan beide zijden bekleed is. Het zeildoek is verder UV-bestendig, wat een duurzame en optimale bescherming van uw eigendommen biedt die in de tent zijn opgeslagen.

Opslagtent -PRO-7X7X38-M-PVC

Als u producten van Dancover koopt, krijgt u gegarandeerd hoge kwaliteit en de beste prijzen. Op dit moment heeft Dancover veel korting op vele modellen opslagtenten en andere producten in Dancovers webshop. Bespaar bijvoorbeeld 45% op Storage Shelter Pro 7x7x3,8m PVC.

Dus ga snel naar www.dancovershop.com voor meer informatie en om online te bestellen!

Share