Biertenten voor al uw evenementen!

Pole tents

Ruime klassieke bier- en paaltenten

Dancover’s Bier- en paaltenten bieden een ruim interieur met indrukwekkende plafondhoogte, in het midden van de tent omhooggehouden door king poles. Onze biertenten zijn beschikbaar in verschillende maten met zijmuren en dakbedekking in 100% duurzaam PVC en een van de sterkste frameconstructies van de markt.

Stel uw biertent op met één zijde open (als het weer het toelaat). De open inrichting ziet er prachtig uit en is zeer praktisch op elke plek waar u misschien zowel binnen als buiten de tent gasten moet bedienen. De open ruimte zorgt voor een gemakkelijke in- en uitgang.

Dus als u op zoek bent naar een geweldige open, ruimtelijke tent, geschikt voor een heleboel verschillende soorten evenementen – zorg dan dat u ook even naar Dancover’s bier- en paaltenten kijkt. Bezoek dancovershop.com vandaag nog.

Pole tents

Pole tent 2

Pole tent 3

Share