Goedkope opslagtenten voor buiten te koop

Opslagtent-PRO-6X18X37-M-PVC

Ontdek een brede selectie goedkope opslagtenten voor buiten, te koop bij Dancover!

Dancover biedt de beste en goedkoopste opslagtenten voor buitengebruik – en van hoge kwaliteit. Met een opslagtent van Dancover is het mogelijk om snel en gemakkelijk extra ruimte te creëren. De opslagtenten kunnen gebruikt worden voor vele opslagdoelen. Opslag van auto’s, machines, materialen, fietsen, tuinmeubelen, hout en veel meer – de mogelijkheden zijn eindeloos.

Opslagtent-PRO-6X18X37-M-PVC

Opslagtent PRO 6x18x3,7m PVC in het grijs is een zeer duurzame opslagtent voor een lage prijs. Het dekzeil is gemaakt van PVC-materiaal en bestaat uit drie lagen, is UV-proof en vuurvast. Het ingebouwde ripstopeffect van het dekzeil voorkomt het verder scheuren van eventuele beschadigingen. Het stevige ontwerp van het dekzeil verzekert u van duurzaamheid en beschermt uw eigendommen binnen in de tent.

Dancover Opslagtent is de goedkoopste, gemakkelijkste en beste oplossing voor opslag!

Ga naar www.dancovershop.com voor meer informatie en om online te bestellen.

Share