Koop online goedkope mobiele garagebescherming

Opslagtent-PRO-7X14X38-M-PVC

Koop goedkope mobiele garagebeschermers online bij Dancover. Het is gemakkelijk en zal u een hoop tijd besparen!

Met een garagebeschermer van Dancover heeft u de best mogelijke bescherming voor welk vooertuig dan ook. De maten beginnen al bij iets meer dan 1,5 meter breedte en 2,5 meter lengte. Dancover mobiele garagebeschermers zijn perfect voor industrieel of privégebruik. Gebruik het om machines, auto’s, boten, campers, jetski’s en andere recreative voertuigen op te slaan – het hangt alleen af van uw maatkeuze.

Opslagtent-PRO-7X14X38-M-PVC

Als u veel opslagruimte nodig heeft , dan is de Mobiele Garage 7x14x3,8m PVC de juiste oplossing. De goedkope garagebeschermer is groot en ruimtelijk en u kunt bovendien andere garagebeschermers in de lengte aan elkaar maken om een grotere ruimte te creëren.

Al Dancover’s goedkope garagebeschermers zijn gemaakt van UV-proof en vlamvertragend PVC of PE-zeildoek en zijn volledig waterproof. U bent gegarandeerd van volledige bescherming tegen weer en wind. De stalen frames van industriële kwaliteit zijn ontworpen om zowel snelle en gemakkelijke installatie als stevige, permanente constructie te bieden.

Dancover biedt de breedste selectie voor de laagste prijzen!

Ga naar www.portablegarage.co.uk voor meer informatie.

 

Share