Mobiele opslagtenten te koop

Opslagtent2.5x3x2.3 m

Geweldige mobiele opslagtenten te koop bij Dancover!

De mobiele opslagtenten kunnen buiten gebruikt worden om uw auto, boot, machines, materialen en veel meer op te slaan. Dancover opslagtenten zijn van hoge kwaliteit en hebben eindeloze opslagmogelijkheden. Daarnaast hebben alle opslagtenten van Dancover een prijsgarantie.

Opslagtent2.5x3x2.3 m

Opslagtent 2,5x3x2,3m. kan voor vele verschillende opslagdoelen gebruikt worden. Door de grootte van deze opslagtent is het ideaal te gebruiken als een extra schuur in de tuin of als snelle gemonteerde kas voor uw tuin. Verder kan deze mobiele opslagtent buiten gebruikt worden voor opslag van machines, materialen, fietsen, tuinmeubelen, hout en nog veel meer. U kunt binnen no time extra ruimte creëren. U kunt ook meerdere tenten in de lengte aan elkaar maken om zo meer opslagruimte te maken.

U vindt bootbeschermers, mobiele garages en opslagtenten voor zeer lage prijzen in de Dancover webshop.

Dus ga naar www.dancovershop.com voor meer informatie en om online te bestellen.

Share