Goedkope feesttenten te koop

Partytent-PLUS-4X6-M-PE-300x225

Vind goedkope feesttenten, te koop bij Dancover. Dancover biedt korting op vele feesttenten, dus u kunt veel geld besparen!

Dancover heeft goedkope feesttenten in vele vormen en maten. Dancover Partytenten zijn er zowel in PE- en PVC-materiaal. PE is een goed, laaggeprijst alternatief voor het sterkere PVC. De PE-serie is een populaire keuze, zeker op de particuliere markt. PE-materiaal is gemakkelijker, waardoor zijmuren handiger en sneller op te zetten zijn.

Partytent-PLUS-4X6-M-PE-300x225

De Partytent PLUS 4×6m PE is een robuuste feesttent met een zeildoek gemaakt van PE. De sterke fitting en verzinkte stalen buizen creëren een betere en duurzamere oplossing. Als nieuwigheid heeft de feesttent klittenbandsluiting. De klittenbandsluiting minimaliseert tocht, zodat u en uw gasten van het feest kunnen genieten.

Bekijk ons brede assortiment feesttenten in de Dancover Webshop. Ga naar www.dancovershop.com voor meer informatie en om online te bestellen.

Share

Recommended Posts