Pop-up-vouwtent FleXtents met een prachtig gepunt valletje

Pop-up-vouwtent FleXtents met een prachtig gepunt valletje

Dancover’s Pop-up-vouwtent FleXtents van hoge kwaliteit, met een uniek en opvallend puntig valletje! Deze indrukwekkende Pop-up-vouwtenten FleXtents zijn beschikbaar in de maten 3×3 en 3×6. De Pop-up-vouwtent is er in het wit, maar nieuw is dat ‘ie nu ook in een heerlijke latte-kleur beschikbaar is. De latte-kleur geeft de Pop-up-vouwtent een nieuwe en warme look.

Vergeet niet dat u altijd uw eigen FleXtents kunt ontwerpen, zodat deze precies voldoet aan uw behoeften! Voeg een paar prachtige gordijnen als decoratie toe,  welke uw Pop-up-vouwtent een romantisch uiterlijk geven voor uw feest of evenement. Aan de andere kant kunt u ook zijwanden met grote panoramaramen plaatsen voor bescherming tegen wind en regen. Dancover’s professionele Pop-up-vouwtent met gepunt valletje kan uit onze PRO-serie besteld worden.

FT04117-gepunt-valletje FT04136-gepunt-valletje

Share

Recommended Posts